Invitație

Avem deosebita plăcere să vă invităm joi, 08 decembrie 2016, orele 11:00, la Conferinţa de presă de închidere a proiectului “Teatru pentru Tine”, care va avea loc la în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași.

Teatru pentru TINE este un proiect implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, care a avut ca scop dezvoltarea unui program de intervenție culturală prin formare/informare trandisciplinară în teatru pentru tinerii din Municipiul Iași. Proiectul a fost finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile în anul 2016.

Rezultatele proiectului:
15 tineri cu vârste cuprinse intre 16-30 ani au participat la:
1. Realizarea unei serii de 8 ateliere multifuncţionale, interactive și multidisciplinare (teatru, muzică, literatură, artă fotografică).
2. Realizarea unei serii de 2 cursuri de construcţie scenografică, în vederea susţinerii şi realizării producţiei din cadrul nucleului teatral.
3. Crearea unor nuclee de construcţie teatrală (elaborare scenariu, construcţie decor, configurare joc scenic).

Duminică, 11 decembrie 2016, începând cu orele 18.00, se va desfășura spectacolul final, cu fragmente din “O noapte furtunoasă”, “Chirița în Iași” și “Pygmalion”, precum și o expoziție fotografică “Secvențe. Momente. Emoții” cu implicarea directă a celor 15 tineri. Locația acestora este Teatrul Luceafărul Iași.